1 Mar 2011

♥ cityville

Hobi aku ialah bermain game dan mmg aku suka main game. . aku sanggup x mkn sbb game aww. . bertapa gilanye aku kat game. . kalo kat fb game paling la aku suka game CITYVILLE. . dan mmg aku sgt aktif main game nie. . kdg2x game nie wat aku rasa kreatif sbb aku kena design tmpt tu susunan bangunan n kena pandai berniaga. . hehehe. .
Meh meh tgk Bandar alam maya aku nie. .


Cantik x bandar saya. . hehe kalo u all nk join meh la. . hehehe. .

p/s: teramat la bz skrg nie. . nk baca blog mmg x sempat nie un aku da lama simpan so publish jer. . huhu. . terima kasih sudih baca. .  :)


Komen
6 Komen

6 comments:

zaty luvlianncezzz said...

x suke sgt cityville nie..

jemput jengok cni >.<

siapa lg MALAS ke sekolah?

luqkhman jailani said...

game merepek. haha

y u y u Z u l a i k h a said...

hantu game ^^ hahahah.. ria.. hari ni yuyu promote ria ye.

aLieF si Muncung ManiS said...

ria ni,,bandar sungguh padat..ahaha.

ria said...

zaty : maria suka

luqkhman: biasa la saya

yuyu : makasih yuyu bangga nie

alief : hehee suka

ria said...

zaty : maria suka

luqkhman: biasa la saya

yuyu : makasih yuyu bangga nie

alief : hehee suka

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign