25 Mar 2011

i like u

Da baca entry di atas. . mesti korang tertanya-tanya apa yang aku suka nie.. betuil x??  baik mengaku cepat. . hehehe. .

Sebenarnya aku suka baca satu blog nie auuu. . bagi aku blog dia wat aku mcm org gila bila aku baca entry dia. . dia seorng yg ader bakat wat story mengarut kalut. . n ader bakat jadi penghibur untuk org yang tgh berduka. . bila aku sedih aku cari blog dia utuk wat aku jd happy blk. .

U all nk tau x sape yang aku maksud an nie? ?

Ala x yah mintak un aku mmg nk bg tau kat korang la. .
Mempersembahkan

http://aliefcmoi.blogspot.com



Ha da knl da kn. . aku percaya mesti ader yg knl si dak alief nie. . yang belum knl lagi meh la terjah blog dia. . click di sini. . 

K la gtg bye. . btw semoga bergembira. .  :D




Komen
5 Komen

5 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

i like u too..ria,,kalau sedih,,sebut je nama alief 3 kali...kompem alief akan dtg ke situ...ria,,jgn risau,,alief akan sntiasa mmbuat entry yg boleh buat org gembira..terima kasih ria syg...tak kisah kan alief panggil ria sayang??sekali sekala..alief kalau trharu,perkataan syg tu senang je akan keluar...ria,,alief nak bagi satu flying hug utk ria..nah....malam ni alief nak mimpi jumpa dgn ria..nak mimpi belanja ria makan..huhu..thanx taw..

ria said...

wah ekali kena syg plak. . hahaha. . same2x alief. . :)

Tuan Penasihat said...

tuuuu dia blog alief dah ada org promote.
dah ramai peminat sekarang ni.
TP pun memang suka baca blog si budak muncung ni.
antara blog yang cepat berkembang TP pernah tengok.

sri juju said...

hahaha , suke jgk blog die :D

ria said...

hehe tp suka baca dia punyer .

juju sama la kita

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign