28 Mar 2011

Saya Join Bloglist Myravea !

assalamualaikum . .

ok hari nie aku da join 3 contents blog. . terlebih rajin plak kan. . 
u all un jom la join gak. . yang nie terbaru punyer. . 

saya join bloglist Myravea. .

sedap nama tu MYRAVEA. . unik gitu. .

ok syarat dia korang letak header di bawah nie


kedua letak link kan entry u all kat 

ketiga follower tuan belog nie.  .

done itu sahaja. . senang kan. .

ok bye :)

ops lupa nanti letakkan banner kat sidebar u all k..


Komen
2 Komen

2 comments:

myravea said...

Thanks for joining dear..Btw letakkan link blog myra di bloglist sidebar awak ye..nanti bile dah letak inform me, komen dekat entry Jom join bloglist blog myra tau :) i'll featured ur blog at my entry later

myravea said...

hehe..link dekat bloglist la syg, segmen ni untuk exchange link dekat bloglist :) tp myra tgk u mmg xde bloglist dkt sidebar..heee..bloglist ni mcm link blog lain dekat blog kite

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign