26 Apr 2011

mereka, aku dan dia :)

Assalamualaikum. .

Ader benda aku nak share nie. . meh la baca

Ayat saya merapu kalo x nk baca sudah. . c(=

Nak tau x aku jumpa satu blog yng nama dia seakan-akan nama aku.  .

Nama aku  KAMARIYAH n blogger tu plak KAMARYEAH . .

KAMARIYAH
KAMARYEAH


ha tgk nama aku dgn dia hamper sama kan. . blkg jer berbeza. . hehe. . meh la terjah blog kembar nama aku nie . . klik >CNIE< . .






kedua plak aku jumpa muka seiras maera. . sape maera ? ? ala blogger yang baru kahwin dgn doctor tu la. . x knl gak jap jap jap. .

kenal kan? ? femes kot maera nie. .

kembar seiras mera nie dak sekolah teknik aku dulu. . nama dia farina. . search fb ryna ashikin ok. .

k tgk plak pic bwh nie? ? Sama x? ? errrrrrr kalo x sama mintak maaf yew. . tp muka depa hmpir sama kan. . huhu

sama x? ?


ketiga .  . sape tgk maharajalawak ? ? ok aku sokong jozan tp mesti ader sokong group 
lain kan. .

korang knl x toke kumpulan jambu maharajalawak tu ? ? knl un. . muka dia seakan sama dgn muka kwn aku kat politeknik sultan idris shah nie. . x cayer meh tgk pic depa. . sma x muka depa nie? ? hamper samakan muka diorang. . 

search Redzuan Juperi di fb. .
cari persmaan cepat. . hehe
p/s: harap maaf kalo apa aku ckp tu slh. . nie pendapat aku. . aku rasa muka depa lebih kurang sama. . =,=’

Perjumpaan terakhir SUP 4 sesi julai 2009

Assalamualaikum. .

Hari nie hari last perjumpaan kls aku . .
Sebelum kitaorng berpisah standard la kan berjumpa,
Mintak maaf, bersalaman, berciuman, n menangis
Cop cop cop
Sebelum semua tu berlaku kls kami wat pertukaran hadiah. .
Cabut sorang nama, nama yang ader kat kertas tu orang yg kita kena bagi hadiah. .
aku cabut n aku dpt nama kamil. .
n n n n aku dpt hadiah drpd harez. .
terima kasih harez. . 



ok smbung blk tradegi air mata
Rasa sekejap jer masa berlalu. .
X sangka kami da habis belajar ! !
Pada masa akan dtg mesti x dpt berjumpa mcm hari nie da. .
 X de mood nk taip. . tgk je la pic nie. .






Masing2x tayang hadiah yang mereka dpt






p/s: hope lps nie hubungan kta kekal abadi selamanya. . walaupun kta gaduh tp persahabatan jgn smpai putus k. . love u all



SUBJEK KILLER MEMBUNUH AKU ! !

assalamualaikum

P/S: entry mengarut jgn baca . .  AMARAN KERAS DIBERIKAN ! trimas


TERAMAT TENSION DENGAN SUBJEK MARKETING ! ! 


RASA MACAM NAK MELOMPAT BILA PAPER HABIS


NIE YANG MULA RASA RINDUKAN AIR. . BIAR AIR TENANGKAN OTAK AKU NIE HA.  .



KALO AKU ADER DITEPI LAUT NIE. . PERGHHHHHHHHH BEST. .  HILANG TEKANAN AKU



KALO DA TENSION NIE MULA NAFSU MAKAN MEMBUAK  ! ! 

AKU JUST HARAP PAPER NIE AKU X GAGAL N AKU X NK GAGAL ! !

P/S: makasih sudi baca 

kenangan Bagan Nakhoda Omar - BNO

assalamualaikum. .

hari nie adalah hari akhir aku lepak bersama classmate aku. .
pg tadi aku jwb exam MARKETING. .
YA ALLAH, sgt la susah. . harap lulus jer nie. . 
lps tu perjumpaan dak kls. .
ok yg nie aku crt next entry k . .

malam baru la lepak bersama 4 jejaka tunggal kelas aku
geng rumah santan dan juga group aku (GROUP ALZA)

kami decide nk lepak dekat BNO 
sebab kat situ ader karok. .
so senang  la kan nk karok bole, nk lepak un bole. .
mklum la mlm last katakan. .

kitaorg lepak daripada pkul 9.00 smpai pkul 12.00 mlm
lama gila kami lepak. .
habis 7 lagu gak la depa karok. .

selain tu BNO nie dekat dengan pantai
tu yang best tu. . angin malam sejuk. .
lepas habis belajar nie x de la lepak mlm mcm nie lg
x de la karok kat bno lg
mkn mee udang, kerang bakar n jmp GROUP KETI. . 




kenangan malam terakhir kami SUP 4 SESI JULAI 2009

p/s: ingat nk upoad video karok td tapi x le upload plak. . 

21 Apr 2011

selamat hari jadi ! selamat hari jadi ! selamat hari jadi !

Assalamualaikum. .

21 04 90

Tarikh seorang lelaki bernama AIMAN SAFIAN

Dilahirkan di dunia ini

Beliau seorang lelaki yang baik dan caring

Bertuah ria kwn dgn aiman nie

Entry nie khas utk kawan ria

Yg selalu wat ria gelak

Walaupun kita x pernah berckp face 2 face

Sekadar melambaikan tgn dan say hye bila berjumpa

Tp dia tetap ambik berat tentang ria

Terima kasih AIMAN SAFIAN

HAPPY BIRTHDAY 2 YOU
HAPPY BIRTHDAY 2 YOU
HAPPY BIRTHDAY 2 YOU
HAPPY BIRTHDAY 2 AIMAN SAFIAN
HOPE GOD BLESS U ALWAYS

NAH RIA BG VIDEO NIE JER SBG PENGANTI RIA  K :)

HAPPY BIRTHDAY 

aiman safian


DGR SAMPAI HABIS AUUU :) 


saya perlukan pertolongan anda ! ! ada sape2x le tolong x? ?

Assalamualaikum. .

hye apa khabar. .

ria nak mintak tolong nie. . u all le tolong ria x? ? ria merayu melutut nie tolong la ria. . bole x u all? ? ala jawab la. . hehehehe

ria nk mintak tolong vote ria. . bole x ? ? ala cara nak vote ria un simple n mudah jer. . u all just tekan shj. .

ok ok sebenarnya ria ader masuk contest mata kebabom . . jadi ria perlukan jasa baik korang utk vote ria. .

langkah-langkah nk vote ria :

langkah 1 : u all like page nie https://www.facebook.com/pages/Lens-Mania/191076564268491

langkah 2 : like pic saya 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=192846367424844&set=a.191273324248815.44662.191076564268491&type=1

kalo u all rasa mata ria kebabom like la yew. . :)

simple jer kan. . hope u all ler tolong ria. .  kalo u all nak join un boleh gak. . nanti ria vote korang blk mcm maner? ? tolong menolong tu. .  k la bye :)

20 Apr 2011

Contest Mata Paling Kebabom!

Assalamualaikum. .

hye u all. . hari nie ria nak join contents mata paling kebabom ! . . hadiah nie mmg aku suka sgt2x. .  nak tau hadiah dia or nak join contents nie meh baca langkah2x contents nie k. .



Syarat2 nya ialah:

1. Jadi follower Farzana Farzanto. supaya senang aku nak inform apa2 pasal contest ni. lepas contest ni       
abes, nak unfollow aku balik pon takpa. 
Saya follow ke-1794

2. Kena LIKE page ni CLICK SINI. sebab hadiah korang datang daripada sana. 
saya sudah like

3. Pemenang contest ni akan ada DUA orang.

4. Make an entry about this Contest. tarok gambar yang korang nak taruh kan sekali. lepas buat entry, tinggalkan link entry korang dekat komen entry ni.

5. Gambar2 korang tak boleh lebih dari paras dada. sebab contest ni FOKUS kepada MATA. tak kisah 
     berapa keping korang nak taruk, tapi aku akan pilih SATU jea okay?



7.Letak banner di side bar blog and link kan terus ke entry ni. 
saya da letak da

8. Gambar2 tu akan aku akan upload kat page yang aku suruh korang LIKE tadi. Picture yang dapat most LIKE photo akan menang.

9.Korang akan dapat sepasang CONTACT LENS sebagai hadiah pada setiap pemenang dan ada hadiah rahsia lagi satu. haaa. nanti aku update pasal hadiah rahsia tu.

10.Penyertaan BERMULA pada 17 April hingga 17 Mei 2011.

da tu jer syarat2x nyer. . mudahkan. . meh la join ramai. . aku harap aku  menang contens nie. . hehe

19 Apr 2011

10 sebab perempuan tidak hormat lelaki

Assalamualaikum. .

Hye. . entry kali nie ria just copy paste jer. . tertarik dgn entry nie. . :)

MR. GOOGLE


1. dah ada awek kau nak pegang2..elok2 awek kau pakai tudung kau sibuk nak tengok rambut dia..konon special untuk kau seorang..bila awek kau tak nak kasI semua tu, kau cakap bye2.. wah, KAU LELAKI GATAL.

2. bila keluar dengan awek, kau sanggup jemput hantar awek kau. berhabis duit kasi hadiah kat awek bila awek merajuk pun tak pe..konon kau penyabar.. tapi bila mak kau suruh pergi kedai beli bawang, macam2 alasan kau kasi. pastu siap minta duit lagi kat mak. wei, KAU LELAKI TAK BOLEH HARAP.

3. kalau ada awek cun beratur belakang kau masa nak cucuk duit kat atm, dengan segala hormat kau kasi dia beratur depan kau..konon kaulah lelaki paling gentleman..tapi, bila ada mak cik pregnant berdiri depan kau dalam monorail, kau buat bodoh je. siap pura-pura tidur sebab xmau bersesak-sesak berdiri.. sah, KAU LELAKI TAK BERTIMBANG RASA.

4. tiap kali lepas makan, kau hisap rokok sebatang dua..nampak je ade awek cun, makin semangat kau..kau rasa hisap rokok tu sangat cool..alahai, sebenarnya ramai perempuan dah 'reject' kau sebab diorang tanak cepat jadi janda. KAU LELAKI YANG TAK PEKA.

5. bila kau bawak kereta, ada je awek baik dengan kau, kau tuduh perempuan tu gila harta..padahal perempuan tu tau ko punya kereta tu duit bapak kau..bukan harta kau tapi harta bapak kau.aduh, KAU LELAKI PERASAN.

6. bila kau dengan kawan-kawan kau, kau suka gelak kuat-kuat. mencarut pun kuat2.. semua f**k, s**t, macam2 lagi smua kau nak sebut. kau rasa kau sempoi bila mencarut. tapi perempuan pandang KAU LELAKI TAK BERADAB.

7. pergi tengok bola, tengok konsert, berapa mahal harga tiket pun kau sanggup..konon untuk kepuasan diri.. tapi pergi masjid hari Jumaat seminggu sekali, masuk pun free, kau liat..bab agama kau aci mengelat. herm... KAU LELAKI TAK BOLEH BUAT SUAMI.

8. kau suka kutuk2 n gelak2 kat gambar perempuan2 kat fb..kau kata konon bajet cun..abih yg kau amik gambar jelir2 lidah yang konon rock sangat tuh, kau rasa cool? haishh...KAU LELAKI YANG TAK CERMIN DIRI..

9. time awek kau merajuk, berbakul-bakul kau kutuk. konon modal perempuan merajuk n air mata.. tapi bila kau mogok tak nak cakap dengan awek kau sebab sakit hati, tu kes apa plak.. wei, KAU LELAKI EGO.

10. kau hisap rokok kau rasa kau handsome. lepas tu puntung rokok kau buang merata-rata.. kadang2 bila kau rasa nak meludah, dekat mana-mana pun kau tak ambil peduli. alahai, KAU LELAKI PENGOTOR.

p/s: ni untuk suka2..tak semua lelaki macam ni..n bkn semua lelaki ada semua ciri2 ni..dalam dunia ni ramai lagi lelaki yang baik2..huhuhuhu

18 Apr 2011

MALWARE DETECTED

Assalamualaikum. .

apakah itu malware? ?

sbb aku ader buka satu blog nie. .

then dia kuar mcm bwh nie 

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com


bahaya ke malware nie? ?
then mcm mane aku nak bg tau bloger tersebut tentang malware nie? 

mcm maner malware nie bole kena? ? 

mcm mane nak hilangkan benda alah nie yew? ?

sila jwb soklan saya yew . . hehe

terima kasih. . 

p/s: wish me luck guys utk paper CRS esok. . bye :)

RUBY DRESS GIVEAWAY

Assalamualaikum. . 


hari nie aku nk join satu segmen GA. . hadiah dia mmg cantik sgt2x. . dress warna biru dgn rantai. . bukan senang nk bg org dress secara percuma kan. . cantik dress tu warna feveret aku plak tu. . hope aku dapat hehehe. .  walaupun aku baru follow blog beliau hope beliau sudi terima penyertaan sadis aku nie. . btw esok paper final CRS. . sempat lagi nak join segmen GA kan. . buku x nk hadap plak. . hehe wish me luck guys. . :) btw saya nak tag dekat cik khumaera si gadis cantik. . 


sape-sape nak join click banner di bawah nie k . . bye :)


>CNIE<

16 Apr 2011

jozan vs jepun

Assalamualaikum . .

sape tgk rancangan maharaja lawak? ? n korang sokong siapa? ?
kalo aku aku sokong JOZAN . . 


pecah perut aku gelak tgk gelagat depa nie. . tp kan teringain gak tgk depa dalam versi jepun. . 
korang nk tgk x?? nk tgk meh tgk video bwh nie. . 



selamat bergelak kwn2x. . http://www.emocutez.com

bye 

15 Apr 2011

ubah suai bilik

Assalamualaikum. . hye u all. .

Lama x update blog. . da berdebu da blog den nie ha. . =)

Hari nie aku nk tunjukkan kat u all tempat aku beradu setiap mlm, lepaking dgn sis n my bro, bermake up, n everthing la. . baru2x nie aku kemas bilik maklum la aku study jauh bilik x der org duduk confirm berhabuk ann. . so time cuti la aku kms n ubah suai sikit2x. . meh tgk bilik aku n bg komen sikit bole. .  :D



Ha cantik x basikal tu ? Siap ade love lagi. . mcm basikal orang tgh bercinte je un. . smmgnya anak gadis en hasun sedang bercinta. .  ahakz :) teddy2x kat citu un comel kan. .  hehhe



besar x  cermin tu. . no x cukup besar lg la. .  x puas nk picit jerawat. . :D tp bersyukur je la un. . :)


Nie almari kat bilik aku. . besar an tp x cukup menampung semua baju aku dgn kakak aku. . maklumla kan akak aku nie kaki shopping. . ha nmpk x bamboo kat almari tu? ? tu akak aku yg wat. . cantik x? ?


Yg nie part paling aku suka. . kat situ la tmpat aku beradu n mengeluarkan air liur. . euwwwwwwwwwwwwww. . ader aku kisah. .  heheh gurau jer. . comel x teddy kat citu hehehe . . kalo u all perasaan bilik aku nie byk teddy bear kan? ? :)


nie ha roommate aku . . nope la my sis. . org yg selalu aku gaduh. . but ily sis :) 
© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign