15 Apr 2011

ubah suai bilik

Assalamualaikum. . hye u all. .

Lama x update blog. . da berdebu da blog den nie ha. . =)

Hari nie aku nk tunjukkan kat u all tempat aku beradu setiap mlm, lepaking dgn sis n my bro, bermake up, n everthing la. . baru2x nie aku kemas bilik maklum la aku study jauh bilik x der org duduk confirm berhabuk ann. . so time cuti la aku kms n ubah suai sikit2x. . meh tgk bilik aku n bg komen sikit bole. .  :D



Ha cantik x basikal tu ? Siap ade love lagi. . mcm basikal orang tgh bercinte je un. . smmgnya anak gadis en hasun sedang bercinta. .  ahakz :) teddy2x kat citu un comel kan. .  hehhe



besar x  cermin tu. . no x cukup besar lg la. .  x puas nk picit jerawat. . :D tp bersyukur je la un. . :)


Nie almari kat bilik aku. . besar an tp x cukup menampung semua baju aku dgn kakak aku. . maklumla kan akak aku nie kaki shopping. . ha nmpk x bamboo kat almari tu? ? tu akak aku yg wat. . cantik x? ?


Yg nie part paling aku suka. . kat situ la tmpat aku beradu n mengeluarkan air liur. . euwwwwwwwwwwwwww. . ader aku kisah. .  heheh gurau jer. . comel x teddy kat citu hehehe . . kalo u all perasaan bilik aku nie byk teddy bear kan? ? :)


nie ha roommate aku . . nope la my sis. . org yg selalu aku gaduh. . but ily sis :) 
Komen
1 Komen

1 comment:

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...cantik bilik...;-)

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign