26 Apr 2011

mereka, aku dan dia :)

Assalamualaikum. .

Ader benda aku nak share nie. . meh la baca

Ayat saya merapu kalo x nk baca sudah. . c(=

Nak tau x aku jumpa satu blog yng nama dia seakan-akan nama aku.  .

Nama aku  KAMARIYAH n blogger tu plak KAMARYEAH . .

KAMARIYAH
KAMARYEAH


ha tgk nama aku dgn dia hamper sama kan. . blkg jer berbeza. . hehe. . meh la terjah blog kembar nama aku nie . . klik >CNIE< . .






kedua plak aku jumpa muka seiras maera. . sape maera ? ? ala blogger yang baru kahwin dgn doctor tu la. . x knl gak jap jap jap. .

kenal kan? ? femes kot maera nie. .

kembar seiras mera nie dak sekolah teknik aku dulu. . nama dia farina. . search fb ryna ashikin ok. .

k tgk plak pic bwh nie? ? Sama x? ? errrrrrr kalo x sama mintak maaf yew. . tp muka depa hmpir sama kan. . huhu

sama x? ?


ketiga .  . sape tgk maharajalawak ? ? ok aku sokong jozan tp mesti ader sokong group 
lain kan. .

korang knl x toke kumpulan jambu maharajalawak tu ? ? knl un. . muka dia seakan sama dgn muka kwn aku kat politeknik sultan idris shah nie. . x cayer meh tgk pic depa. . sma x muka depa nie? ? hamper samakan muka diorang. . 

search Redzuan Juperi di fb. .
cari persmaan cepat. . hehe
p/s: harap maaf kalo apa aku ckp tu slh. . nie pendapat aku. . aku rasa muka depa lebih kurang sama. . =,=’

Komen
4 Komen

4 comments:

zaty luvlianncezzz said...

hahaha.sama ke?

Mari menghayati di cni
suatu kesah tentang…..

MIMIE AIZA said...

ohoho.. ada iras2 dah tuuu

ryna ashikin said...

haha ade plak same .. xde pown kot .. ni tuan punyer rupa yg komen .. haha

ryna ashikin said...

haha ade plak same .. lain sgt lah .. huhu .. ni tuan punyer rupa yg komen nih .. huhu

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign