28 Mar 2011

GEGAR BLOGGER BARU !


1


pilihan aku

nmpk gambar pertama tu. . aku ingatkan nk pilih gambar tu tp abg ab kata x bole. . kena cari pic kat blog ab jer.  .so aku pilih la gmbar abg ab pgg payung nie. . gmbar nie aku amik kat entry abg ab bertajuk “Chess... aku kena ngorat siutt ngan jantan !


kalo aku jadi gay un aku nk ngorat abg ab tp aku gurl. . n aku bkn les. .  hehehe. . kelakar tgk pic abg AB yg nie. . sedikit mcm pondan.. abg ab jgn marah auu. . ria gurau2x jer.  .  tp pic walaupun abg ab pgg payung badan abg ab still nmpk tough. . saya suka lelaki bdn tough. . hahaha rasa selamat. .  kalo abg ab single le x ria masuk line. . ( ops ria gurau sajer ) jgn slah faham yew. . 

nape aku jadi seorng blogger. . saje suka2x, tmbh pengetahuan n yang penting aku dpt  kenal dgn org lain. . best baca entry org lain kdg2x dgn membaca entry org lain un dpt tin gkatkan penulisan kita au. .  itu pendapat aku x tau la korang mcm mane plak kan. .

blog yg setiap hari aku tgk blog yuyu n abg ab. . walaupun aku x komen blog depa tp aku still membaca blog mereka setiap kali mereka update. .
itu jer la. .  nak tgk blog YUYU n ABG AB. . click jerk at nama depa k. .  bye 


Komen
16 Komen

16 comments:

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

ria said...

makasih nanti saya follower kamu k. .:)

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

Fuuyooh said...

salam kenal.. pak aji dtg dr blog hj ben.. hehe

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

marfieyra said...

singgah sini :)

Nancy Poh said...

Macam2 la gaya abg Ben ni..heee...salam kenal ya..

Chegu Zubir said...

Salam new blogger....jom singgah blog saya
http://zubir5588.blogspot.com

Hanieqha said...

nak kna geledah blog ni!!
yeah!!

Alhamdulilah, jika ada orang annoy dgengan aku!!
Kenapa Blog Mat/Minah salleh mengancam?

MyMye MyMya said...

singgah sini ^_^

Erra Kyra said...

HAI!dari sgmen abg ben10

belom kenal saya kan?

sebab tu kite kena berkenalan..=P


im follow u..can u?
saya budak baru 10hari bertapak!..so nak cari blogger2 kasi semanagat ni kat saya.^^

Hyundai Sport said...

hai salam kenalan...semoga berjaya di alam blogger....

sya pun blogger baru...asal dari sabah,kalau sudi kunjung2 lah blogger sya..and kalau le follow le..Terima kasih,

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap awak sudi jadi kawan sy...

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign