4 Mar 2011

kebosanan

Mlm yang sgt membosankan . . jam menunjukkan ke pukul 1 tp si mata x moh tido sebab nk tggu si jejaka blk dari main futsal. . jadi aku amik keputusan utk baca semua entry si YUYU yg comel nie. . 


Dari pasal si cik anon, pergi gathering, muka kebosanan, pertama kali masuk sekolah n semua semua la. . 


Esok kalo aku bosan plak aku nk tgk entry TOP TIPS TO BE SHARED yuyu td aku da khatam BEST AND POPULAR ENTRY yuyu. .

Bosan la katakan. . lps abih jer tgk blog yuyu aku tgk plak blog si bestie aku nie. . sape sii bestie biarla rahsia. . yang penting aku syg gila kat si bestie n aku rindu kat dia. . :) hei friend I miss u a lot. .  :(  truly from my heart honey. .

nmpk x semua saya da baca awwww. .



yang nie esok aku terjah smapai habis..insyallah

nmpk x bulat kuning tu. . hahaha aku suka pic tu terbaik dari yuyu hahaha

p/s: meh la singgah blog di bawah nie. .
nyte u all . .  :)

Komen
6 Komen

6 comments:

MIMIE AIZA said...

yuyu kan comel

d_tieah said...

Huhuhuhu..
Baca habis blog saya plak boleh?
Mampu ker?
Ngee :)

*Blog I biase2 jek..



Entry Terbaru : Blog Lucah Semakin Digemari

zaty luvlianncezzz said...

minat sungguh ea kt yuyu

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~
suke3… (^___^)

bunga said...

suka yer kat yuyu..heheh..

tq dear cz buat bunga terharu..heheh..muahppp...

aLieF si Muncung ManiS said...

alief ke bestie awak tu???wahhh...alangkah bagusnya kalau bestie awak tu adalah alief..hehehe..

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign