3 Mar 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG

  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..
  3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..
Aku letak pic nie sebab time aku kurus. . hehe. . sekarang nie lemak da bertelur da jadi badan un makin naik la kan. .  hehehehe
  1. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca ..  ;)
Ok latar belakang yew. . call me ria or maria. . aku sorang student politeknik sultan idris shah & mengambil jurusan pelancongan. . aku seorang yg peramah tp bg yg x knl aku mestie depa ckp aku nie sombong. . no no no x baik sombong2x nanti x der kwn. . hehehe. . lagi satu aku nie gadis bermta empat auu. . mak aku ckp gurl bermata empat x cantik buruk. . huhuhu x de la mak mane ckp anak dia buruk kan. . aku gurau jer. . aku nie seorang yg ceria but sometime bila otak da kusut jgn tegur saya nanti saya jd SINGA. . hahaha gurau lagi la. . 
tu je la nk share . . jap jap jap yg penting bg aku BE U SELF! ! yup ini diri aku n ini dunia aku saya bukan hipokrik.. hehehe ;)
  1. Jumlah Follower sekarang ini ...
Aku nie bukan la aktif sgt . . follower aku just 92 orang shj. . n aku suka baca blog org lain. . kalo kita baca x semestinya kita kena komen kan. . hehehehe aku lebih suka jd sorang yg silent tp x semestinya aku nie sombong ok.  .
  1. Soalan dari aku :
1.        Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
Kalo aku x de blog mybe aku aktif dlm fb x un aku cari video yg best2x nk download la.
2.        Ceritakan kepentingan blog kepada anda
Bg aku blog nie aku le knl dgn org n aku suka membaca entry setiap org. . n yg plg penting bg aku blog nie temapt kita luahkan pendapat n perasaan o etc la kan. .
3.       Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
Blog yg wajib aku tgk hari-hari blog si comel YUYU, ABG AB & BESTIE. . sebab per. . ok kalo blog yuyu aku suka baca entry dia. . menarik dan comel. . abg AB punyer entry sgt berinformasi n aku suka baca . . bestie plak sebab aku nk tahu perkembangan di biarpun dia x tahu aku ikut setiap perkembangan dia. . secara jujur aku syg dia. . :)


 p/s : yang nk join meh la tekan cnie  :) , ,
Komen
10 Komen

10 comments:

Mr. Swift said...

Ohh poli eh?
*dulu saya pun poli gak. :)

cik ayin said...

datang dari belog abg ben :)

farhaniza azman said...

heee...menarik2...slamat berkenalan..dan saye dah folo sini... heee..best x? jom folo balik jom?

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/

Novelgurl said...

salam singgah sini dri blog En.BA =)

nadiemsharmz said...

jengok2 dr BA.....=)

mas.saari said...

singgah n follow dr segmen BA
selamat berkenalan, moga berkekalan

man yusoef said...

haha,,,,btol tu..jadi silent reader best..huhu

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

bun said...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

bun said...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign