22 Feb 2011

♥ Zulfadhli tag saya :)

Mamat nie tag saya. . jadi x moh kecewakan dia saya wat la gak kan. .hehehe gurau je k fad.  . :) jom la terjah blog dia. .  meh cnie klik sinie . .


apakah status anda?
status aku. . huhuhu tgk kat blog nie un korang mesti tau kan. . hehehe . . saya sudah berpunya da. .
http://www.emocutez.com
ceritakan tentang diri anda?
Apa korang nak tahu pasal diri aku nie? ? nama aku ker ? kalo nama aku korang just paggil aku maria, ria @ nama penuh un boleh siti kamariyah. . aku study dekat PSIS, sabak bernam tinggal di Ampang. . aku anak tgh ader seorang kaka n adik. . tu je la aku nk bg tau. . hehehe
http://www.emocutez.com
ceritakan tentang blog anda?
Crt pasal blog. . x de yg special un kat blog aku nie. . biasa je la. . btw blog nie baru berusia 3 bulan, 1 minggu dan 3 hari. .hehe
http://www.emocutez.com
apa pendapat anda tentang blog?
Bg aku blog nie tempat org berkongsi tentang kehidupan diorg, maklumat n yg plg penting kita kenal org lain walaupun x bersua muka. .
http://www.emocutez.com
nasihat pada kawan2 yang baru buat blog?
Berblog guna hati bkn utk mengejar glamours. . hehehe
http://www.emocutez.com
nyatakan keunikan blog anda?
Mcm aku ckp tadi x der yg special tentang blog aku. . unik apatah lg. . biasa2x jer. .
http://www.emocutez.com
sampai bila nak tulis blog dan apa impian anda dalam dunia blog?
Sampai bila. . huhuhu enta la biar masa yg menetukanNYA. . impian dalam dunia blog. . hahahaha x de impian la biasa2x jer. . berblog sekadar meluangkan masa . .
http://www.emocutez.com
sahabat yang di tag!

Nk tag kata saper yew. . hmmm. .  ok first
Sape2x yg berminat boleh la join ok. . :)
http://www.emocutez.com

Komen
9 Komen

9 comments:

zaty luvlianncezzz said...

owh..sape2 je ley wat nie ea?

jemput dtg
monyet kah kita??

Nasuha Salleh said...

blog kte xsampai lg 3 bulan
T_T
sob2
lagi newbie...hehe...
My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

bunga said...

heheh..di tag ugak yek..suke..t bunga buat..muahpp...

azs cute said...

ajar akak cmne nk tag kat blog

hamzah ian said...

aku pun newbie gak.. hhoho..


aku lagi takde impian.. sob2..

man yusoef said...

blog saya sudah 5 bulan and something2...hahaha

ria said...

zaty:zaty wat la.. .

nasuha : tp nasuha femes gak kan..

bunga :bunga wat la. .nati maria komen k. .

azs: maria da ajar da..

hamzah: sama la kita

man: hehee janji berblogkan. .:)

PeNgEmiS dUniA said...

haha . thanks x kecewakan kita :P

baru ku tahu nama mu kamariyah !

ria said...

fad : bagus gak wat benda nie kan.. hehehe. .

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign