18 Feb 2011

♥ SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA




Ok aku crt sikit pasal blog si comel yuyu. . Actually aku da lama follow blog dia semenjak aku ader blog. . tp bkn blog nie. . blog yg dulu2x nyer tp blog tu da x guna. . hahaha. . first aku tgk yuyu mmg dalam hati aku ckp dia sgt comel.. n aku knl dia drpd ZAHARA. . mcm ne aku knl zahara x yah crt la. . biar la rahsia kan. . hehehe. . dulu yuyu x pakai tudung skrg dia pkai jad bertambah comel la si yuyu nie. .  jelez meh. . tu je la aku nk crt psl yuyu nie. . btw last entry aku baca dulu entry yuyu dgn laki masa depan yuyu. . so sweet. . tu je la aku nk crt psl yuyu nie. . sape2x nk join klik la sini. . x rugi join. .

p/s: yuyu da dpt rabbit? ?



Komen
14 Komen

14 comments:

TAYAR PANCIT said...

saye da follow blog awak, follow saye http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-yuyu-zulaikha.html

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh...maria,,good luck k..kalau dah jadi bloglist YUYU nanti,,belanja alief makan eskrem..ahaha..gurau je..

Adzriel AB said...

salam kenal..

Sekamar Rindu said...

salam....

nak join juga laaaa

zaty luvlianncezzz said...

whoa...bgusla..hurm..:)

fariza zulaika said...

kite join jugak..
jom ke blog kite pulak..

Azie Azra said...

hey babe !gudluck utk bloglist yuyu comel !hehehe

Kisah Sufi said...

terjah menerjah..
dr blog cik yuyu..
happy blogging..
=)

Eija Hassan said...

gud luck yeah (;

Novelgurl said...

Salam terjah dari blog YZ =)

Miss Marquis said...

heyya. first time datang blog kamu.
saya pun suka dgn si yuyu ni.

http://tigapersembilan.com

Pinky Pixie said...

alolor, cuminye c yuyu~

Bob Merley said...

singgah from blog yuyu :)

mimie azam said...

follow-93..ade mse snggh blog mimie lak yer...

http://mimieazam93.blogspot.com/

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign