17 Feb 2011

♥ blog nie buat anda

Ok pertama kali aku tau psl blog nie time sem 1 lecture aku yg ajar. .
Biasa la pelajar nie kan kalo da belajar masuk telinga kanan keluar telinga kiri  C(=

ketika aku sem 3 dimana waktu itu aku tgh praktikal teramat la bosan then member aku iaitu NURUL FAZLIN cadangkan aku wat blog. . nk tau jwpn aku apa aku ckp aku mls nk menaip (padhal aku suka menaip) heee. . x lama kemudian hati aku berdetik nk wat blog so aku wat la. . first blog aku wat aku x fhm pape.  . apa lecture ajar semua da lupa. . hahaha . .

Then 11/12/10 aku wat satu blog baru. . ha nie la blog baru aku. . hehehe. . dari blog nie aku dpt kenal ramai kwn n tukar2x pendapat, baca crt blogger kdg2x sedih, happy, marah n lain2x la. .  hehehe. .

Aku berblog sebab bg aku kat blog nie tmpt luahan rasa hati aku.
Aku berkongsi maklumat dgn org lain n aku knl dgn org kat alam cyber nie. .
Kalo boleh aku nk berblog smapi aku rasa puas n aku rasa setiap entry blogger. .  kalo blogger sedih aku un sedih gak auu.. aku nie sedikit emo la. .

kalo u all nk join segment nie klik la kat sini <3

p/s: kepenatan aku amat tersa dgn kaki aku sakit disebabkan event kayak n esk pg ader event lg. . tp sempat lg tgk blog. . hehehe

Komen
9 Komen

9 comments:

MIMIE AIZA said...

laaa.. segmen rupenya. heee

PendekarPetai said...

boleh jer luahkan isi hati dlm blog, tp berpada tau... tanpa kita sedari, kita ader ramai silent reader... trust me.... hehe

bunga said...

huhuh,,

DiaUmaiNiNaz said...

dah paham ttg blog baru ade rasa kepuasannya ye dok...hehehe...dinaz tak belajar semua tu..xder lecturer yg sudi...huhu..belasah je ! cedok sana sini...

Qaseh dalia adelia said...

selamat berblog dear :D

zaty luvlianncezzz said...

hye ria..rajen nk join segmen :)

Pinky Pixie said...

betul. dekat blog la kita boleh luahkan sedih, geram sume. tp hati2, jgn taip isu sensitip da. hihi. slmat berblogging! =)

rizaros said...

salam pkenalan.. dah follow.. jom follow sy jgak.. datang dr blog abg ben :) maceh..

DiaUmaiNiNaz said...

salam Ria..sila ambil tag GA ni ye..join jgn tak join..haha ni link tersebut : http://diaumaininaz.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-black-bagi-diri-mu.html

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign