8 Jan 2012

Harapan baru

assalamualaikum. .

hye hye. .  i new student in POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH. .walhal aku pena study kat c2 2 tahun kot. . now aku smbg blk study kat ctu selama 1 tahun sajer. .  nper satu tahun ? ? sbb aku INTEGRASI wei. . sebanarnya aku teringin gak smbg study at tempat lain mcm kat Politeknik JB, Melaka or Perlis. .  tp nk wat mcm aku da kena campak cnie kan. .  so nk x nk kena la terima. .  pape un at least aku dpt smbg bljr kan. .


budak kelas aku semua muka sama jer p ader 4 org muka baru. . sorang drpd poli JB sorang poli Perlis n lg 2 org tu poli PSIS tp depa dpt smbg bljr lmbt sbb tu satu kls dgn aku. . 

untuk sem nie aku duk luar so maknanya aku kena sewa uma la kan. .  uma sewa aku nie mahal au satu rumah RM 750 masuk api air (slmt masuk api air ) + wifi RM 110 = RM 860 / 6 = RM 143 sorang. . hurm duit lg kan. .  hidup nie mmg perlukan duit. . uma sewa aku dekat jalan Parit Haji Hassan. . ha u all tahu ker kat maner tu. . mesti la x kan. . 

nk knl dgn dak uma aku. . meh tgk pic at bwh nie. . 
abaikan dak laki 2 org tu ok ! ! 
budak laki tu dak kls aku bkn dak uma aku  ok . .  tlgg jgn salah fhm..   hehe

farah & lina

farah  & jaja & maria





nie la muka2x dak uma baru aku nie. . agak2x  berkenan rasanya semua da berpunya hahaha..  gurau je k . . hurmm tba2x aku windu dgt shashakila. .  wei k aku windu ko la GILA ! ! hahaaa


tu je aku nk share hari nie. .  k bue ;) 

Komen
0 Komen

No comments:

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign