17 Jan 2012

Demam PTPTN

assalamualaikum. .

Hye u all. . hari nie org drpd PTPTN dtg nk amik borang pinjaman kitaorg tp kitaorg ingat hari nie taklimat jer. . semua benda kitaorg x wt lg. . cop x ambil, borang x tulis lg, borang x lengkap. . evertything la kitaorg x wat. . so terpaksa la kitaorg cari pensyrah, amik tanda tgn, print g HEP, g jabatan blk . . pergh penat. . da tu time nk bg borang kena plak beratur mula2x kitaorg dtg dlm pkul 12 depa kata tutup dtg blk pkul 2. . hurmmm terpkasa la tunggu kat tepi dewan mcm anak2x terbuang kan :D hahahaha kelakar jer. .  lps tu ader salah sirang drpd org PTPTN tu dtg dia tanyer kitaorg borang kitaorg semua da siap ker. .  dia check borang kitaorg then he say everthing ok. . ok time tu kitaorg da Senyum lebar. . makasi yew encik hensem(da baik hensem aje). . kitaorg lepak kat tepi dewan smpai pkul 2. . tepat pkl 2 masuk dewan cop tempat plg depan sekali. .pergh akhirnya semua settle da. . SENYUM DGN PENUH LEBAR. . masuk kls interpertasi best sgt. . cik Nafisah ajar baik punyer la. . haha k byk merepek da nie.  k bye. .

PTPTN

muka kepenatan

no komen plz

1,2,3 cheeeeeeeeeees




tu jer nk story nie. .  bye :) 

Komen
1 Komen

1 comment:

P E T A K B U N G A said...

Jom joint 1st GA petakbunga.blogspot.com
Gambar adalah bebas.. (: Asalkan hak milik sendiri.. bukan google org lain punya.
nk hantar gmbr adik yg pandai bergaya pn boleh.. abag hensem yg bergaya pn boleh.. ayah smart bergaya pn boleh.. makcik vouge yg bergaya pn boleh.. janji bergaya..:)
Atas permintaan ramai yang tak mau undi like..like..:) kita tak payah main like..like.. hadiah utama adalah keputasan muktamad petakbunga n family…

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign