11 Feb 2015

Blogger Gathering 2015 @ Tanah Aina Cafe Part 1

Assalamualaikum. .

Siapa pernah pergi Gathering Blogger? mesti ada yang pernah pergikan. Macam maria ini first time maria pergi Gathering yg di sertai seramai 20 orang blogger. Alhamdulillah so far semua blogger Malaysia peramah orangnya walaupun da jadi senior blogger tetap humble okay. Baru-baru nie Kelab Komuniti Hai Blogger telah anjurkan satu Gathering di Tanah Aina Cafe @ Wisma Tanah Aina Shah Alam. Tapi hari nie maria bukan nak cerita details yew, maria nak share menu dulu. Eh kenapa menu dulu? Sebab segala makanan yg berada di Tanah Aina Cafe no MSG (cnth: garam or ajinamoto) itu semua diharamkan di dapur Tanah Aina Cafe. Hamboi maria siap haram lagi tu. melampau ko maria. Kenapa MSG diharamkan sebab makan mereka semua mementingkan KESIHATAN! okay Check it Out Guys


















Tada, meriah tak meriah gathering kali nie. Makanan semua superb healthy korang kena cuba penget durian Tanah Aina Cafe, terbaik maria ckp. Mereka siap bertambah tambah lagi tau. Harga? jangan risau semua berbaloi dgn apa yang korang makan. Walaupun Tanah Aina Cafe baru open this month tapi sambutan agak menggalakkan & owner sangat humble. Nanti maria cerita lagi tentang Tanah Aina Cafe. Sila cuci mata dulu & bagi mereka nak info lebih lanjut sila tekan info di bawah. see ya guys :)

WISMA TANAH AINA
No. 1, Jalan Mesra 1, Taman Mesra Batu 3, 
Shah Alam, Selangor
+603 5524 3258 

FB | IG | WEB

P/s: terima kasih en Halim & Hai Blogger  sudi jemput maria utk Gathering kali nie & terima kasih korang sudi share gambar kat Maria. Maklum la kita guna camera fon tak lawa mcm kamera u all. Syg korang lebih la :)
Komen
6 Komen

6 comments:

Meeya Techik said...

banyakkkknyaaa makanan dia....

Nuriesya Nadia said...

Sakan makan tau ! Benci. Hahahaha. :D

Amy J said...

ada kak Ayue la... hehe.

bestnya tengok makanan tu!!! jelesnya >.< macam mana nak join kelab komuniti ni eh? macam menarik je. ehehehehhehe... boleh ajarkan.. >.<

nor hidayah mohd nor said...

Hahahaha.

Maria post gambar iday gelak besar sambil makan tu. Hahahahah

Salam kenal maria :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Waahhh...makanan2 memang meriah:)
Tapi, kalau makan bertambah2 tu dah kira unhealthy diet tu.
Ngeee...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Akak x pernah gathering dengan para bloggers.
Tak pernah ada invitation pun :(
Tapi, kalau dapat pun..akak segan lah..

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign