26 Aug 2014

REVIEW PRODUCT B'VITE

Assalamualaikum,

Alhamdulillah keadaan diri aku semakin baik & da boleh terima segala dugaan yg menimpa diri aku. Fuhh terima kasih pada MU KEKASIH abadi :) segalanya telah kau aturkan & daku percaya pasti ada hikmah. Amin

Sebelum amalkan B'Vite
Okay da habis now I story molly new product dari Legacy Secret Trading, Sebelum nie aku da pena review 2 produk Legacy first Harum Malam kedua Secret LacxingTestimoni Secret Laxing & sekarang aku nak review produk  baru diorang B’VITE. Eh apa plak B’Vite ?? Ha tunggu jap lagi aku cerita yew. Sebenarnya produk nie semua local punya dan jangan tak tau Legacy nie ada produk dari atas kepala sampai hujung kaki. Nanti next entry aku cerita.


Balik cerita pasal B’Vite plak, Eh apa fungsi produk nie, harga berapa plak, cara makan macam mana. Wooo relaks I cerita one by one, terus baca yew. 

B’Vite nie guna formulasi ramuan yang menekankan herba herba semulajadi, lebih 10 jenis herba yang ada dalam satu botol. Antaranya adalah: Pure Marine Collagen, Pomegranate, Goji Berry, Acerolla Cherry, Aloe Vera, Soursop Leaf,  Bilberry, Psyllium Husk, Argan Stem Cell, Apple Stem Cell, Grape Stem Cell, Alp Rose Stem Cell, Comfrey Root Stem Cell, Tomato

 


 APA FUNGSI B’VITE ?
Mencantikkan dan Melicinkan Kulit wajah
Memutihkan dan memudarkan parut
Menegangkan kulit
Mengurangkan jerawat dan Menghilangkan noda bekas jerawat
Menyamarkan bintik pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
Menyingkirkan toksin / racun dalam tubuh
Melembut dan Menghaluskan kulit

Membuat kulit kelihatan lebih segar dan sihat


CARA GUNA B’VITE?
♥ 2 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan
♥ Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari.
♥ Boleh diminum terus atau dicampur dengan air.
♥ Pastikan banyak minum air kosong untuk meningkatkan keberkesanannya.



HARGA B’VITE?
Harga mampu milik yew u all :-
♦ RM 33.00 (WM)
♦ RM 39.00 (EM)
♦ BRD 18.00 (BRUNEI)
♦ SGD 18.00 (SINGAPORE)

Eh berminat ke? Nak order ? okay sila la rerajin teken link di bawah yew. Ops jangan tertipu produk palsu okay. Sat g kita update cara nak kenal ori dgn palsu yew. 



P/s : nanti kalau berkesan kat aku, aku wat testimoni yew :) Selamat mencuba guys. See ya 
Komen
0 Komen

No comments:

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign