16 Jan 2011

♥ hati aku sakit !

Apa u all wat bila hati u all disakiti? ?

Apa yg maria wat plak bila maria sakit hati  . .
 http://www.emocutez.com



Pertama:
Maria nangis dulu puas puas smpai lega lps tu fikir blk. .  sebab apa dia wat mcm tu dkt maria ? ? maria yang mulakan dulu atau pun dia yg start  dulu. . ok kalau  maria yg wat slh maria maafkan diri maria dulu baru mintak maafkan kat org tu. .

Kedua:
Maria pikir positif mesti ader sebab naper dia marah maria. . X elok marah-marah sebab marah tu le hilangkan perasaan syg kita and then hati kita x kan tenang. . marah nie pun le wat jadi perasaan dendam au. . lg satu marah nie kan le wat kita benci org tu and ikatan silaturahim pun putus. . ha jgn x tau kwn2x.   hehehe


Ketiga:
Kalau maria da minta maaf tp dia  still x mw maafkan maria. .maria tanyer dia apa mslh dia, sbb per dia x maafkan maria. . kalo kita da tau sebab dia x de la hati kita sakit lagikan, kalo kita tau apa salah kita boleh la kita perbaiki diri kita kan, kalo dia yg slh so dia le berubah. . betul x ??  Jadi x payah la jadi HIPOKRIK ! ! BE U SELF !


Tu je la maria wat kalo hati maria disakiti. . :)



sebelum tu maria nk tujukan kata2x nie kat kwn maria . .


Hatinya yang dulunya ceria, happy, penuh dengan gelak ketawa kini sudah mati. Mungkin kerana dia sudah penat. Penat dengan sikap semua orang yang tak habis-habis kecewakan hati dia. Apa yang paling menyedihkan dia ialah bila dia ditipu oleh orang yang paling dia sayang. Dia sudah cuba memperbaiki hubungan ini. Tapi masih saja hati dia yang terluka. 

Akhirnya dia sudah tidak mampu berjuang lagi. Dia sudah penat. Dan dia mengaku kalah. Biarlah dia mengundur diri. Dia tahu dia pasti akan sedih dengan perpisahan ini. Tapi dia yakin satu hari nanti, dia pasti mampu tersenyum kembali.
 

Komen
11 Komen

11 comments:

PeNgEmiS dUniA said...

saba ye . jgn mrh2 k :)

ria said...

x marah pun fad. .
:)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

be patient. everhting happens for a reason...

salam ziarah sis di sini:)

ria said...

makasih sis. . :)

Izzan Salwana said...

chill oke :)

ria said...

tq izzan. . :)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy folo blog ini dan menjadi follower ke 31

hamzah ian said...

rilek2..

ria said...

makasih sahron. .

hamzah. . :)

MIMIE AIZA said...

kalau sy, sy akan nages lepas tu tido puas2 heee

zaty luvlianncezzz said...

zati mmg nanges je..

tp tue dulu la

skang dh besha

big gurlz dun cry

hehe

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign