19 Jan 2011

♥ fesyen

Ckp pasal fesyen nie ? ?  mesti aku teringat kat ikon aku. . ikon aku nie bkn seorng artis o pereka fesyen. .  ikon aku akak aku sendiri la. .  dia la selalu komen apa aku pakai bentuk badan aku semua dia komen. .  hehehehe. .  biasa la saya kan adik dia. .  akak maner nak tgk adik dia SELEKEH kan ! !. .  hehehe

ini lah ikon aku http://www.emocutez.com


Sebenarnya aku tgh pikir nk pakai baju apa utk mlm glamour nanti kat pulau redang.  . aku ingat nk pakai dresses jer.   So tgh mencari dresses yg sesuai dgn aku nie. .  badan aku kan da berisi so kena cari baju pun kena la sesuai dgn badan x kan nak pakai baju ADIK plak. . 


Bawah nie baju2x yg aku rasa ok la utk mlm tu kot. . x yah la nk over sgt pun. .  just make simple lg pun baju nie sesuai utk tepi pantai kan. .  biar x glamour janji selesa.. hehehe. . betul x ? ?




p/s: kalau u all ader cadangan baju apa yg sesuai utk maria pakai malam tu share la dgn maria yew http://www.emocutez.commakasih :) 
Komen
5 Komen

5 comments:

zaty luvlianncezzz said...

aah pakia la dress ria..

mst nmpak hot

make up lg..wat rambut lg

mst nice lah

:)

Fahim 'n Alin said...

all the best

zaty luvlianncezzz said...

got a new n3

n i.ve included ur name too

:)

sahromnasrudin said...

baju2 tue sexy sgt la..pakai la jubah hehehehehe

MIMIE AIZA said...

dress yang atas tu lawa :) pakai la dress mcm tu

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign