10 Sep 2015

TIPS DAPUR

Assalamualaikum,

Lama tak update blog. Hari nie saja nak share TIPS cara menghilangkan bau & kotoran di mesin pengisar. Bagi suri rumah pasti rungsing nak hilangkan bau or kotoran kat mesin pengisar selepas gunakan. Mudah je untuk menghilangkan bau or kotoran di mesin pengisar.




Hanya letak sabun (tak kisah sabun pape janji sabun) saya cadangkan sabun pencuci pinggan ke dalam mesin pengisar lepas tu letak air sikit. Korang blend air sabun dalam 05 saat macam tu or ikut suka korang la. Then bilas, lepas bilas korang akan nmpk mesin pengisar korang lebih bersih & bau pun hilang.





Itu je tips dia. Mudahkan J  okay jumpa next entry 

#TipsDapur #HilangkanBau #Penjagaan #MesinPengisar 
Komen
3 Komen

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nadratul Syazwana said...

Thanks for the tips! Nad pun baru tau cara ni. Sebelum ni dok la jenuh nak basuh haha padahal senang je kann.

Nadratul Syazwana said...

Thanks for the tips! Nad pun baru tau cara ni. Sebelum ni dok la jenuh nak basuh haha padahal senang je kann.

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign