10 May 2015

10 Sebab Raysha Perfumes Jadi Pilihan

Assamualaikum,

Sebelum keluar rumah benda yang paling wajib korang pakai apa selain makeup? mesti minyak wangi betul tak ? yela tak kan la baju da lawa makeup da cantik tapi bau tak ada, errr jatuh market u all. Bukan setakat jatuh market confident level korang mesti down jugak. Oleh itu moh la pakat ramai ramai beli minyak wangi keluaran produk bumiputera & yang tentu halal. Produk apa ? mestila RAYSHA PERFUMES. Raysha adalahn wangian suci yang mempunyai aromaterapi dan aura tersendiri. Wangian Raysha mempunyai bau yang lembut dan tidak terlalu kuat hanya org terdekat shj yg dpt bau wangian kita pakai. Wangian Raysha diperbuat drpd bahan bahan semulajadi seperti bunga-bungan, buah-buahan dan herbal terpilih. Wangian Raysha diaspirasikan daripada jenama terkemuka antarabangsa yang dapat mengekalkan wangian sepanjang hari. Nak tahu rahsia wangian berpanjangan? Jawapan saya mestilah Wangian Raysha.


Ada 10 sebab kenapa u all kena pilih produk Raysha:- 

1. Halal & Suci
Wangian keluaran Raysha adalah halal, kalau sudah halal mestilah boleh pakai semasa solat. Memudahkan kerja kita untuk beribadah dimana jua gitu.

2. Beraromaterapi
Eh apa itu aromaterapi? maksudnya bila kita memakai wangian dari Raysha dapat membantu emosi kita dlm keadaan stabil. apabila kita stress or rasa marah wangian Raysha dapat meredakan perasaan kita. Ok yang ini maria akui mmg mujarab dekat maria.

3. Memberi Aura
Aura adalah medan energi yang mengandung energi sinar (energi elektromagnetik) atau biogetic ray bersifat multidimensional yang menyelubungi tubuh manusia (Bioplasmik). Aura membentuk karakter 'emosional'  yang boleh meransang memperbaiki @ menarik perhatian seseorang. Wangian Raysha dapat memberi satu aura positif pada si pemakai. 


4. Plihan wangian 
Ada 5 jenis wangian spray (15ml)  dan 12 jenis wangian roll on (5ml). Antara wangian Raisya seperti :- Addict 2 by Christion Dior, Amor Amor by Cacharel, Apple Blossom by The Body Shop, Be Delicious by DKNY, Bright Crystal by Versace, Fantasy by Britney Spears, Floral by Gucci, Live by Jennifer Lofez, Midnight Fantasy by Britney Spears, London by Burberry, Vanilla by The Body Shop & White Musk by The Body Shop. 
Untuk lelaki pula 3 jenis wangian spray (15ml) &  ada 8 jenis wangian  roll on (5ml) seperti:- 1Million by Paco Rabanne, Acqua di Gio by Giorgio Armani, Desire Blue by Dunhill, Desire Red by Dunhill, Energise by Hugo Boss,  Eternity by Calvin Klein, Extreme by Bvlagari & Polo Sport by Ralph Lauren.

5. Berkualiti Tinggi
Semua wangian yang dikeluarkan oleh Raysha mempunyai kualiti yg tinggi dimana wangian mereka adalah 100% Original tanpa sebarang bahan kimia yg memberhaya dan juga tanpa Alcohol.

6. Mesra Pengguna
Wangian Raysha mudah dibawa kemana shj kerana saiz nya yang kecil. Bak pepatah melayu kecil kecil cili padi maksudnya saiz shj kecil tapi haruman tahan lama.


7. Perfect Gift
Wangian Raysha boleh juga dijadikan sebagai hadiah atau barang hantaran pertunangan or perkhawinan kerana packaging yang cantik dan exclusive. Raysha mempunyai dua packaging di mana u all boleh pilih sama ada 15 ml or 1 box tp ada 3 wangian saiz 5 ml.

8. Harga Berpatutan
Walaupun wangian Raysha adalah 100% original tetapi harga tidak la mencecah ratusan ringgit malah u all boleh beli dgn harga yg sgt berbaloi dgn wang u all iaitu 15 ml RM 38.00 (PROMOSI RM 35.00) & RM 32.00 untuk 1 box 3 pilihan wangian.
Berbaloi bukan J
9. Jenis Wangian
Raysha bukan shj mengeluarkan produk wangian utk lelaki dan wanita mereka juga ada wangian kereta dan rumah dgn 5 bau pilihan. Lemonade, Swetberry, Red Grape, Morning Fresh & Sparkling Blossom. Wangian yg bersaiz 10ml ini dapat bertahan selama 45 hari wah lama kan.

10. Meningkatkan Keyakinan Diri
Badan yang wangi memang dapat meningkat keyakinan diri & korang mesti tidak akan terasa janggal berhadapan dgn orang lain. Jadi buat la pilihan tepat dgn memilih produk wangian Raysha.



p/s: Tips utk memakai wangian adalah sapu di nadi seperti, kawasan cuping telinga, leher & pergelangan tangan. Pasti wangian akan kekal lebih lama. Jangan lupa dapatkan produk Raysha.

Info lebih Lanjut

#rayshaperfumes #perfumemalaysia #kekalwangi #halal#bebasalcohol #hantaran #perfectgift #aromaterapi #aura #keyakinandiri 
Komen
3 Komen

3 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

NICE REVIEW..MENARIK...comel je botol

Anonymous said...

Menarik. 5 bintang.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign