9 Nov 2011

to my soul

Selamat hari jadi b. walaupun hari jadi b da lps tp bby nak gak post entry nie.  sebagai kenangan kita. ahakz gedik lebih plak aku kan.

untuk bezday b tahun nie bby just bole bg kek jer. .  hope b suka dgn suprise party yg bby wat walaupun x berapa jadi .. at least semua berjalan dgn lancar, terima kasih kepada geng SODEC HLB sudi tlg saya yang ketandusan idea nie. . hehehe

then, terima kasih b sebab sudi bawak  bby ke rumah b celebate bezday b n family k, xsangka b sudi bwk bby.  family b mmg sporting, fun and lovely, suka sgt auu LOL <3<3

bby x tau nak ckp apa sebenarnya, just nak bg tau kat b, 143 my heart, hope b always happy n smile always, n satu lagi hope kita kekal <3<3<3

death chocolate

 
happy bezday my love

no komen <3
web cibuk jer ','
errrr tersesat plak pic nie. . =,=
walaupun cincin nie x bernilai tp bg bby tetap berharga.


p/s: ayat aku agak mengedik, formal, mengelabah semua ada kan tp ader aku kisah ker, just read ok. .
© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign