24 Jan 2011

♥lelaki

Lelaki mcm mane yang korang idamkan. Kalo maria la kan maria da cukup bersyukur dapt lelaki seperti MOHD AMIRUL ALIF BIN AZMAN. Sebab apa nanti maria bg tau k.

Actually maria nk share sikit ciri2x lelaki yg setia nie. But x pasti benda nie betul ke x sbb maria tau dari majalah remaja edisi ke brp maria x ingat. Moh kita baca ciri2x nie smbil tu korang pikir ader x ciri2x nie kat kekasih hati u all.

  1. Bila dia tolong kita dia tolong dgn ikhlas n x pernah mengeluh.
  2. Selalu wat kita tersenyum bila kita dalam keadaan sedih.
  3. Selalu bagi nasihat dan tunjuk ajar.
  4. Dia selalu ambil berat tentang diri kita, tp x bermakna dia kongkong kita. Kadang2x dia wat sebab dia sygkan kita.
  5. Si dia x suka kita kwn dgn lelaki terlalu rapat.
  6. Cepat merajuk kalo kita x layan dia sgt.
  7. Bertukar sifat drpd macho kebudak-budakan kerana mahukan lebih tumpuan dan bermanja.
  8. Selalu risaukan tentang keselamatan kita.
  9. Si dia tidak  melayan wanita lain kecuali mempunyai urusan penting.
  10. Meluangkan masa untuk kita walaupun mengorbankan masanya sendiri.
  11. Si dia akan menceritakan rahsianya kepada kita, sbb di percaya kepada kita.
  12.  Tidak akan berlaku curang. Kalau dia curang. Itu bukan apa yang kita bincangkan.
  13. Boleh menangis sbb diri kita.


Ha nie la salah satu ciri2x lelaki tu sygkan kita.  Semua ciri2x nie ader kat my love. Mcm mane dgn u all plak. . agak2x ader x ciri2x nie. .  hehe

yup this my lover. . :) 

p/s: sekadar nk berkongsi maklumat kalo ader yg slh mintak maaf yew.
Komen
22 Komen

22 comments:

zaty luvlianncez said...

yeahhhh..ada2.hehe

syggggggggggggg ria

Maria Hasun said...

syg zaty gak. .:)

Maria Hasun said...

syg zaty gak. .:)

Dinaz said...

semoga Ria juga disayangi begitu..bertuah badan...berbahagia selalu hendaknya..cayalah!

Maria Hasun said...

makasih umaiza. . :)

Mr. Swift said...

sweet doh korang. :)

Maria Hasun said...

makasih swift

PeNgEmiS dUniA said...

fad ade kot ciri2 tu . hahahaha :P

Arief Arf said...

tu la susah zaman ni nak cari laki yang baik..
hahahahaha

Maria Hasun said...

fad: yeker nie. . :)

arief: tau x per. .

Unknown said...

salam..

sungguh bertuahnya MOHD AMIRUL ALIF BIN AZMAN.

tu.:)

**follow ur blog..**39

MIMIE AIZA said...

semoga berbahagia:)

ikea tu mmg jenama perabot. tapi food court dia sedap2 makanannye :)

miera said...

heh. bekongsi kasih lah kita. boleh??? haha.

A. said...

suka bace entry ria ni :D
moga bahagia selalu~

Maria Hasun said...

sekamar rindu : makasih

mimiey : yeker maria baru au. .

bighagenjo : x boleh x boleh

anis : makasih anis. .:)

Unknown said...

sweet la ko.. semoga jodoh ko berpanjangan.. :)

Maria Hasun said...

makasih heidi :)

Pinky Pixie said...

ade sikit2. kehkeh. yg penting dia terima diri kita seadanya. =)

Maria Hasun said...

betul tu pinky

Nur Liyana said...

ada yg betul ada yg tak.. bergantung pd laki tu jugak.. :))

Maria Hasun said...

betul apa yg yana ckp tu. .:)

aLieF si Muncung ManiS said...

harap2 alief tergolong dlm kriteria lelaki mcm boyfriend awk..awk,alief doakan korang sampai ke jinjang pelamin..awk,kalau awk sudi,,dtg2 la jenguk blog alief pulak..kalau awk rasa blog alief best dan menarik,,awk follow la..free to follow..jgn lupa tinggalkan komen..mana taw blog alief ada kekurangn..alief boleh perbetulkan..thanx awk..jgn lupa.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign