23 Jun 2014

➡ I Am tshirt ➡ #Selfie ➡ Running Man ➡ OOTD ➡ Havoc ➡ Dota 2

Assalamualaikum,

Perasaan tak sekarang nie mcm tengah musim pakai baju ➡ I Am tshirt ➡ #Selfie ➡ Running Man ➡ OOTD ➡ Havoc ➡ Dota 2 & baca la hastag lain. Kalau korang nak baju mcm nie maria ada jual tau, than kalau korang beli lebih dari 5 maria boleh bagi diskaun. If nak buat design lain pun boleh tapi kena order max 5 baju baru maria boleh terima tempahan. P la habaq kat kwn-kwn U all yg lain. hehee


Code : B1

Pilihan baju
I Am tshirt  #Selfie  Running Man OOTD Havoc Dota 2

Harga baju
(Short Sleeve) RM35
(Long Sleeve) RM40
**Include postage Add RM5 for SS
Colour lain selain hitam +RM3
Size: XS to XXXL
Material: Cottan
**Long Sleeve black colour out of stock.










Order:-
Whatsapp : +6017 640 9089
Wechat : mariahasun

P/S : Dekat baju tulisan u all boleh tukar tapi ayat jangan panjang sangat tau. Sebarang pertanyaan do contact me J 


#MariaShop #Blogger #OnlineShop #IAmTshirt #Selfie #Running Man #OOTD #Havoc #Dota



Komen
0 Komen

No comments:

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign