14 Jan 2011

♥ lelaki akan kata

Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman...
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer...

Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mst ada krisis nih...kesiannyer...
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm sial!!

Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati...
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm...taktik nak ngorat la tu...

Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la...bagai pinang d belah dua...
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...

Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: patut pon kena reject...

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato' mana bela ni...
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah...caringnyer...
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu...

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don't worry,i will make u happy forever...
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la...

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu...
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu...

Kalau perempuan cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu...
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!

Kalau perempuan cantik hantar email hari2
Lelaki akan kata: sukenyer...!!
Kalau perempuan tak cantik hantar2 email
Lelaki akan kata: asyik2 email dia...boring!


P/s:  x semua lelaki mcm nie. . ikut sikap masing2x. .  tp zaman sekarang lelaki mmg memilih . .  hehehe btw entry  nie saya copy paste jer. . (jujurnye aku) hehehehttp://www.emocutez.com
Komen
11 Komen

11 comments:

azs cute said...

best
nk copy paste gak

MIMIE AIZA said...

lelaki sekarang mmg memilih kuat lah

ria said...

kak asz : copy la kak maria x kisah. . hehehe

mimie : mybe la kot mimiey. . :)

zaty luvlianncezzz said...

urmmmm..

minx2 la dpt lelaki yg xpandang rupa kn..

x ley pakai tol laki cmnie

ish3..

aip ria!
nice kumen u put kt my blog ea.Btw ria pn cantek jgk.I lIKE :)

PeNgEmiS dUniA said...

hahaha . tapi itu la sifat lelaki . :P

Siri Kamariyah said...

:)

ria said...

zaty : amin :)
btw masing2x ader kelebihan n kekurangan sendiri


fad: x semua laki mcm nie kan ? ?

Heidi Shafiq said...

hahaha.. realiti yg patut perempuan terima.. :D

ria said...

owh tidak. . saya x dpt terima hakikat itu heidi. . hehehe

zaty luvlianncezzz said...

hehe..i pn x dpt terima hakikat tg agk aneh tersebut..

kn ria?

ria said...

betul2. . huhu

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign