25 Dec 2010

♥ bila persahabatan dikhianati

aku kenal ko dari first time aku daftar snie. Aku rapat dgn ko sbb kita satu kls dan secara kebetulan kita ditakdirkan satu bilik. Dari orintasi, prg kls, prg surau, prg cafe semua kita wat bersama. X de benda pun kita x wat bersama. Aku backup ko kalau ader org kutuk ko, aku simpan rahsia ko. Aku tolong ko wat asg semua. Mmg aku x harap blsn drpd ko, tp o sndr bg blsn yg x berasas kat aku. Huh =,=

ok fine mmg aku wat salah dgn ko time last sem 1 but kalo bandingkan apa yg ko wat kat aku ko lagi byk dosa dgn aku. Aku maafkan ko n aku mintak maaf dgn apa yg aku wat kat ko. Ko cantik, ko comel, ko ader segalanya n x perlu wat sesuatu yg le wat ko malu n menjatuhkan maruah ko syg. kalo ko jadi diri ko sendiri semua org le syg ko tau.

Kalau betul aku jahat syg da lama aku wat benda2x yg le wat ko malu tp ko yg wat aku. Apa2x pun aku nk bg tau aku windukan ko aku syg ko byk kenangan kita bersama byk benda yg aku lalui dgn kau. Kalo ini akhir persahabatan kita aku redha. Aku harap ko bahagia dgn jalan yg ko pilih.

Satu benda aku nk bg tau ko aku x pernah anggap ko musuh aku & yg plg penting ko tetap sahabat aku smpai bila2x. I miss u my frenz.
p/s: kalo ko baca blog aku, aku harap ko maafkan aku. aku mintak maaf x dpt jadi sahabat yg baik utk kau. :)
Komen
7 Komen

7 comments:

ria said...

ily frenz

MIMIE AIZA said...

hmmm berkawan ni memang mcm2 hal. sy pun byk masalah. tak sabar nak habis belajar. ehehee

PrINcEss ZaTy said...

sabar syg..aku pun da kne ngn die..
kte sbr je k..
yg pnting skg kte pkir study kte je da last sem kn?

ria said...

huhu. . betul tu zaty. . biar la dia wat kita janji kita x wat dia. .:)

mimiey : kalo da habis belajr nanti mesti windu diorg kan. . :)

MIMIE AIZA said...

ria yang tu award org bagi. kalau u nak u buleh ambik i punya.
ambik award yg no 1, no 2, no 4
jawab la soalan2 tu..

kalau u nak ambik, click gamba tu dulu ye. sebab i punya page disable right click

azs cute said...

saket mata bce tulisan pink nih~~
xnk maafkan huh!
^^

ria said...

huhu. . mimiey still x fhm . . nie pasal award aper ?? n utk aper? ?


az : ingat nk wat warna merah tp nmpk sgt marah. .huhu. . :P

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign