29 Dec 2010

♥ 111210



Hari plg sedih wat aku. Tau naper ? sbb sbb sbb sbb cinta hati aku excident . huh utk kali ke berapa ntah cinta hatiku excident . tp yg nie mmg teruk ssb kena wat operation means dia kena masuk hospital la kan . tmbh teruk lagi bila kaki yg sma yg luka kaki yang sama kena masuk besi . sbb apa dia excident sbb adalah sebuah kereta nie ntah la pemandu dia baru dpt lesan kot,  apa ke HODOB (terbalikkan) sgt langgar moto cinta hati aku tu dari blkg.



Ok da langgar kan of course dia jatuh, kalo da tau langgar org tu pergi la tolong nie tidak.  Yg ko lari tu wat per.  HODOB betul. . ko x der perasaan ker apa ? ?  haish =,= geram aku. Nmpk sgt ko nie x BERTANGGUNGJAWAB .  mmg x kan berjaya la ko klao cara ko mcm nie. Huhu


Haish selamat la b aku x de pape. Da la maria releks k. ingat apa b ko ckp. “SENYUM” and “JANGAN MARAH2X” k maria. Tgk b ko da sihat kan. Huhuhu (gilo sebentar)


Aku rindu B aku wooo ! ! aku x dpt tgk dia pun dari dia masuk hospital until dia kuar, masuk belajar blk kat PSA, aku x dpt jmp dia ag. Betapa rindunyer aku kat dia. :( minggu lps aku blk pun aku x dpt jmp dia gak sbb dia g perak berubat kat sna.
Huh selamat la dunia da maju so dpt la tgk dia walaupun bkn secara live at least dot gak kurangkan rindu aku kat dia. Ilydsm my buncit bucuk.  Smapai bila2x pun aku tetap syg ko.









p/s: sorry kalau x fhm .  yg menaip nie pun x fhm apa dia taip.  . huhu. . kerinduan da melanda. hehehe n n n sory kalo ader ayat kasar :)
Komen
5 Komen

5 comments:

MIMIE AIZA said...

teruknye org yg langgar tu

azs cute said...

sempat amek no plat dia idak?
klu jumpe nnt belasah puas2
anyway, p la msk bubur bg syg kamu itu

ria said...

mimie : tau x per.

az: x sempat larh. . x jmp la kak azs

azs cute said...

cian b u tuh
dia kat ne skunk?

ria said...

kat manr. . ader kat umah kot kak az..

© Maria Hasun | Design By MaiGraphikDesign